Bästa charmprodukter Välj Du bör prova detta 2016

Slutligen- listan vi alla har väntat på är ute! Listan för bästa charmprodukter 2016 är listan som varje charm buff väntar på med bated andedräkt. Slutligen vet vi vilka snygga produkter som fick tusentals likes och vilka apotek charmprodukter som faktiskt är revolutionerande.
Bästa sminkprodukter
I den här korta artikeln har vi sammanställt de bästa hudvårdsprodukterna och till och med de bästa sminkprodukterna som du borde säkert få tag på.

[Läs också: 9 enkla sätt att organisera charmprodukter]
Så låt oss komma igång!
Makeup Forever Ultra HD Unnoticable Cover Foundation:
Makeup Forever har alltid alltid på denna lista och anses ofta vara en av de bästa charmprodukterna. Så vad är magin i denna grund som gör den till en kritiker tydlig föredragen alltid? Produkten berörde först marknaden 2008 och någonsin för då anses den vara den bästa grunden där ute. Konceptet bakom grunden var att det borde finnas en formel med full täckning som kan konvertera kändisarnas hud för att se felfri ut på TV och film med hög definition. Produkten har en formel som glider på huden mycket lätt, är långvarig, ser inte tung ut och förblir på. Visst en av de bästa charmprodukterna 2016 du borde ha i din handväska!

Källa: bp.blogspot.com [SC: MediaD]
Becca Pressed Skin Bologna FC 1909 Tröja Perfecter:
Detta pressade pulver är absolut magi och fungerar som en kompakt såväl som en markör, beroende på skuggan du väljer. Denna starka kompakt kan faktiskt förändra hur din hud ser ut-felfri, icke-fet och densamma från 9-5. Det är en av de mest eftertraktade produkterna och betraktas som en av de bästa sminkprodukterna också. Köp en så är du klar för dagen.

Källa: BeautyPointOfView.comFor dina kinder:
Marc Jacobs Charm Air Blush Soft Glow Duo i linjer & igår kväll
Älskar du den rosa, glödande rodnaden på dina kinder för att hålla hela dagen? Tja, den här viktlösa rodnaden är precis vad du har letat efter. Det som gör denna rodnad till ett bra köp är att det har skapats med en process som heter Soufflage-fransk för “luftpiskad”. Det som är bra är att du till och med kan använda denna rodnad som en markör!

[Läs också: Organiska charmprodukter för känslig hud]
Källa: Media.Allure.com För Arsenal FC Tröja dina läppar:
Chanel Rouge Coco Stylo:

Källa: bp.blogspot.comestee Lauder Unlimited Waterproof Eyeliner:
Något om bra eyeliner gör varje charm avicionado glad. Estee Lauder’s Wonder Stick är en sådan produkt, som bara är perfekt! Den smala pennan är vattentät i stor utsträckning och oavsett hur mycket du gnuggar dina ögon kommer eyelinen alltid, alltid Englands herrlandslag i fotboll Tröja att vara satt. Det smetar inte och det veckas inte heller. Så du har en idealisk linje hela natten!
Källa: bp.blogspot.comso där du går – en uttömmande lista över de bästa charmprodukterna 2016. Några av dem är upprepade vinnare, som Chanels extra fuktgivande läppstift och av en anledning. Dessa produkter har plockats upp och kurateras av några av de bästa charmredaktörerna som verkligen vet vad de gör! Vänta inte-få händerna på dessa produkter så snart som möjligt!