Bigg Boss 7 Grand Finale: Gauhar Khan och Tannishas stiluttalande

Det är dags att ta med festen Poppers och ta på dig dina dansskor! Die-hårda fans av Bigg Boss 7 väntade ivrigt att se vem som skulle vinna de otroliga prispengarna-ja, det är allas favorit. Gauhar Khan, som inte bara vann uppgifter utan också stal hjärtan över hela landet.

Gauhars seger i Bigg Boss 7 är en kombination av hennes hårda arbete, förtroende, glamkvotient och droppdöd vackra utseende. Hon har varit den mest stilfulla och trendiga tävlande i House of Bigg Boss 7 med sina flammande röda pouts, fantastiska neoner och långa lockar.
Gauhar i en spektakulär silverklänning
Eftersom komporten mellan Gauhar Khan och Sangram var nära var det verkligen en nagelbitande och spännande upplevelse. Gauhar såg lysande ut i en rygglös, halterhals silverklänning med en djärv slits. Med en spetskropp och rygglös styling accentuerade klänningen hennes figur och tog fram kurvorna. Hennes hår såg vackert ut i sin långa silken raka avatar.

Det som gjorde det distinkta utseendet var hur hennes ögon blinkade av lycka och en vacker rosa pout som förvandlades till ett brett, fantastiskt leende. Hon utrustade den i stil med fantastiska spetsiga klackar, en solo -armband och ljuskronorörhängen. Med prettrosa läppar, Kohl rimmade ögon och långa fransar såg hon lysande och en högsta stilikon.

Tannisha i rosa: fusionsstil

Å andra sidan var Tannisha Mukherjee som var löpare klädd i en fusionsstil golvlängd klänning. Corset Style -rosa outfit hade en lång flödande struktur och en bred slits för att avslöja monterade svarta byxor med en vacker konventionell kant. Hon bar enorma dinglers, lite silverbindi och rosa rouge som Schweiz herrlandslag i fotboll Tröja gav en mjuk rodnad till hennes funktioner. Hennes hår släpptes i vackra lockar kastade över axlarna. Valet av outfit kunde dock ha varit bättre för finalen med tanke på att hon var en löpare och det var den stora finalen i den underhållande Bigg Boss 7 -säsongen.
[SC: MediaD]

Medan Gauhar och Kushal Tandon hade sin egen del av söt, romantiska stunder. Vi skulle säga att de gör ett ganska snyggt par med Gauhars inneboende känsla av stil och Kushals snygga utseende. Här är några ögonblick från showen där vi älskar Kushal och Gauhar ser otroliga och glamorösa tillsammans:

Vi älskar Kushal- Tysklands herrlandslag i fotboll Tröja och Gauhar -paret för deras anmärkningsvärda kemi, bra stil och modeuttalande. I den stora finalen sågs Serbiens herrlandslag i fotboll Tröja de dela en intim kram och vackra stunder efter Gauhars seger!
Vem var din favorit snygga och älskvärda jodi från House of Bigg Boss 7?
Bilder Källa: Pinterest.com