Ska du säga nej till sport på jobbet?

Ditt kontor planerar ett atletiskt evenemang och du vill stanna långt, långt borta. Även om du är orolig för att känna dig besvärlig, måste du gå ändå för att dra nytta av nätverksmöjligheterna? Hur kan du säga nej till arbetsrelaterade sportevenemang, som golf- och tennisutflykter, och vad missar du om du gör det? Läsare B undrar …
Ditt senaste inlägg om klädsel för sommarevenemang ledde mig till ett äldre inlägg om hur man klär sig som en golf nybörjare … och pojke, kommentarerna slog ett ackord med mig. Eller kanske en nerv. Jag skulle gärna vilja se ett inlägg och mycket mer diskussion om hur man hanterar utflykter av alla typer-särskilt när de är för dyra och tidskrävande sport som du inte spelar och inte vill välja upp.
En lektion (eller till och med några lektioner) räcker absolut inte för att få mig genom en golfskruv. Kan jag svänga och missa 18 gånger medan jag skämt graciöst? Kan jag dra av en direkt vägran? Är det en dålig idé att köra ölvagnen (det låter alltid som om det måste komma med en dräkt), eller bara dyka upp för drycker/middag efteråt? Och vad gör jag efter 17 eländiga hål, när min divisionschef står på den 18: e med armarna vikta för att bedöma mitt golfspel?
Som referens Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja är jag inom teknik, inte lag, med 15+ års erfarenhet.
Intressant fråga, läsare B! Tidigare har KAT rekommenderat att delta i atletiska arbetsevenemang, även om du inte tycker att dina färdigheter är så heta, men vi trodde att vi också skulle få en annan åsikt. Vi pratade med kvinnor på kursens grundare Donna Hoffman (som också uppmuntrade oss Australiens herrlandslag i fotboll Tröja om vårt senaste inlägg om ordentligt golfkläder) för att få henne att ta på sig denna situation. “Golf är så mycket mer än att få bollen i hålet,” säger hon. “Det finns så många fler fördelar” – inklusive kamratskapet och möjligheten att bygga relationer.

Här är vad Hoffman rekommenderar för läsaren B:

Tänk på ockupationsfördelarna med att delta. “Det informella nätverket och bindningen som pågår, berättelserna som händer – det är en nackdel som inte går,” säger Hoffman. Det kan vara värt det att grina och bära det.
Vet att inte alla kommer att spela som en proffs. “Kvinnor har uppfattningen att alla är stora,” säger Hoffman – men bara cirka 10% av golfare som spårar deras handikapp kommer regelbundet att bryta 80.
Inte en bra golfare? Vara en fantastisk lagkamrat. När du är nybörjaren i laget, erbjuder du att gå först, säger Hoffman. Dina kollegor kan se för att se hur bollen rullar, vilket hjälper dem att spela bättre när det är deras tur. Titta dessutom vart bollen går när andra spelar; Om du kan hindra din chef från att söka efter en boll i flera minuter kan du hjälpa honom att rädda ansiktet.
Vet när jag ska JSFAMO: Om du verkligen kämpar på ett visst hål är det bra att säga: “Okej, jag har haft tillräckligt med kul med det här hålet,” och sedan plocka upp bollen, lägg den i fickan och steg på.
Om möjligt, ta några lektioner för att förbereda – men inte med målet att bli en lysande golfare. “Välj en aspekt av spelet, som att sätta, och gå ut och ta ett par lektioner så att du kommer West Ham United Tröja att bli riktigt bra på det,” föreslår Hoffman.
Även om du inte spelar, följ golfetiketten. “Det är helt bra att inte spela på banan” och bara träffa alla på klubbhuset efteråt, säger Hoffman. Liksom Reader B nämnde, kunde hon köra vagnen och servera ölet – men “Du behöver absolut veta etiketten för var man ska köra vagnen.” Av den anledningen rekommenderar Hoffman att ta en mycket mer erfaren golfare med dig. Och även om du helt enkelt kör vagnen eller hjälper till vid registreringsbordet, måste du fortfarande följa kursklädkoden.

Vidare läsning:
Trevliga tjejer som spelar golf får hörnkontoret [Forbes]
Hur man överlever atletiska evenemang (när du inte är atletisk) [musen]
Jag straffas för att jag inte deltar i månatliga atletiska evenemang på jobbet [fråga en chef]

Har du varit i liknande situationer på jobbet? Vad gjorde du och skulle du fatta samma beslut igen?
Bildkredit: Shutterstock/Imilian.
—————
N.b. Dessa materiella artiklar är avsedda att vara en källa till gemenskapskommentarer om ett visst ämne, som läsarna kan bläddra igenom utan att behöva söka ut många oberoende kommentarer. Och så, även om vi naturligtvis värderar alla kommentarer från våra läsare, kommer vi att be dig att behaga dina kommentarer om ämnet; ThreadJacks kommer att raderas efter eget gottfinnande och bekvämlighet. tack för att du förstår!

Uncategorized