Gästpost: Hitta tid att träna

2018 -uppdatering: Vi tycker fortfarande att det här är en fantastisk diskussion om att hitta tid att träna, men du kanske också vill kolla in några av våra andra nyare inlägg om träning och upptagna kvinnor, inklusive 7 tips som hjälper dig att anställa en personlig tränare.
Ett regelbundet träningsprogram och ett intensivt jobb är inte enkla saker att förena – så hur passar du ut mot en hektisk dag? Vi har pratat om träning på mitten av dagen, några av mina favoritövnings-DVD-skivor, och i allmänhet pratat om hur man passar träning på en hektisk dag, men inte på ett tag-så jag är stolt över att välkomna dagens gästplakat, bloggaren bakom Söt het rättvisa, som gör det omöjliga och balanserar ett upptaget jobb som internt råd med en ganska fantastisk träningsrutin. Jag har känt till henne sedan vi båda startade anonyma bloggar långt tillbaka ’08 – men vi träffade nyligen nyligen i verkliga livet, och hon är lika fantastisk som hennes lustiga skrivande skulle få dig att tro att hon kan vara. Välkommen till Maria de Cesare från Sweet Hot Justice, som ger sina egna utmärkta pekare för att hitta tid att träna när du har ett intensivt jobb! – Kat.
Jag hatar att träna. Inte “Jag hatar att träna” som i “gym är inte min sak men jag värnar om min dagliga 5-mils jog.” Nej. Jag menar “Jag hatar att träna” som i “Efter att ha arbetat 60-timmars veckor, skulle jag hellre göra nästan alla andra saker i universum, inklusive att sitta i Palmeiras Tröja ett rum och stirra på mina händer, än att träna.” Också … Jag är inte exakt vad du skulle kalla en idrottare. Jag har ett jobb som involverar massor av aggressiv sittande. Jag hatar att svettas. Du kommer aldrig att höra “Oh my God, Soul Cycle är det bästa på söndagsmorgnar!” komma ut ur min mun. Vet du vad som är det bästa på söndagsmorgnar? En tre timmars champagnebrunch följt av att inte gå till Soul Cycle.

Så varför i världen ska du lyssna på mig för tips om hur man kan få fitness att passa in i ditt liv? Tja, för om jag kan få det att hända, tro mig, kan du få det att hända. För några år sedan, efter att ha lämnat ett stort lagjobb och ignorerat min personliga kondition i flera år, kände min kropp bara av. Min rygg gör alltid ont. Mina kläder passade inte som jag önskade att de gjorde. Jag kände mig bara som en svag, frånkopplad röra.
Men nu, efter att ha snubblat igenom några passningar och börjar och äntligen hittat en fitnessrutin som fungerar för mig, känner jag mig starkare och mer synkroniserad med min kropp än jag någonsin har gjort. Och nu, även när jag är trött och cranky och absolut fruktar tanken på att schlepp till gymmet, vet jag att jag kommer att känna mig 100% bättre efter att jag gör det – och det gör att jag kommer tillbaka.
Så jag vet att du inte har tid att träna, jag vet att det finns en miljon andra saker du hellre vill göra med din alltför tidigare tid och pengar-tro mig, jag är precis där med dig . Men om du vill hoppa på fitness regnbågen, håll dessa allmänna tankar i åtanke när du kämpar med att hitta tid att träna med ett intensivt jobb:

Hitta F-I-T i fitness. Fit är allt. Det finns ungefär sex miljarder fitnessalternativ och du måste ta reda på vilken som inte bara passar dina fitnessbehov, utan också ditt schema, budget, livsstil och viktigast av allt, personlighet. Behöver du skälla vid bootcamp-stil, eller föredrar du en mer mild, vårdande vibe? Är hög musik och blinkande lampor ditt sylt eller är ren och nykter din sak? Oavsett din preferens, spendera lite tid på att se till att kulturen på arenan passar rätt. Ta en turné, intervjua tränarna, prova ett försöksmedlemskap eller släpp in en klass. Oavsett din fitnessdestination, se till att du gör lite forskning innan du spenderar din tid och pengar-som alla långsiktiga relationer, om passformen inte är rätt, kommer du inte att hålla sig kvar på lång sikt.

Få det bästa för pengarna. Alla träningspass skapas inte lika. Vi har inte tid att slösa bort, och om du kommer att ta sig besväret med att dyka upp till gymmet i första hand vill du se till att du maximerar dina ansträngningar. Kommer att gå på ett löpband i 45 minuter en gång i veckan ge bättre resultat än soffsurfing i 45 minuter? Förmodligen. Men inte mycket mer. Protokoll är värdefulla. Använd dem klokt. Vilket tar oss till:
Känner till dina mål. Varför är du exakt på gymmet? Vill du förlora kroppsfett, få muskler, förbättra hjärt -kärlhälsa, bygga upp styrka efter en skada, upprätthålla status quo? “Bli het, må bra” är bra långsiktiga övergripande mål, men bettstora mål är lättare att sätta-och uppfylla-och ju fler mål du uppfyller, desto mer motiverade kommer du att fortsätta sätta nya. Som nu tar oss till:
Ta med experterna. Låt oss säga att du just har fått reda på att du har en konstig bensjukdom, eller har arresterats för mord, Stade Rennais FC Tröja eller behöver Botox – kommer du att gå till den första butikskliniken som dyker upp i en Google -sökning, eller ska du försöka hitta Toppexperter på området? Gurrrl, det här träningen är ** t kan röra upp en kropp om du inte vet vad du gör. Leta Kashiwa Reysol Tröja efter gym med erfarna instruktörer och certifierade tränare – och inte den typen av “certifieringar”null

Uncategorized